Brak Ci argumentow a wylewasz jakis belkot.
Tak naprawde g..no to kogo interesuje gdzie pracujesz. A wlasciwie gdzie twierdzisz ze nie pracujesz. Licza sie tylko argumenty a u Ciebie sa marne i cienkie jak zupka w stolowce pracowniczej.
Porownywanie pralek laptopow do rynku mieszkan zdradza nam jaki z Ciebie "ekspert". A moze powiesz ekspercie pod jakim nickiem wysmiewales sie z "tylko w gore" dwa lata temu jak piszesz o "polewce" ? Poczytamy posty ? Czy moze wtedy ahh nie czytales forum a teraz czytasz ?
Dostępność mieszkań w
> Polsce jeszcze długo nie będzie na poziomie niemieckim czy
> amerykańskim, podobnie jak samochodów
Serio ? Podobniez jak zamoznosc spoleczenstwa. Tylko ze chlopczyku zamoznosc spoleczenstwa jest najbardziej istotnym czynnikiem przy nabywaniu dobr typu mieszkanie (bardziej istotnym niz przy zakupie pralki laptopa czy nawet samochodu). Wiec "ekspercie" nie zapominaj o rozwazaniu o dostepnosci w oderwaniu od zamoznosci, bo to wlasnie prowadzi do "eksperckich" wnioskow o stabilizacji cen czy co ciekawsze o wzroscie.
Nawet kretynofil nie zdajesz sobie sprawy ile ludzi
> (zazdroszczę im) mają gotówkę i tylko czekają aby w coś ją
> zainwestować, min w nieruchomości
Litosci... ku...wa litosci !!! I co ludzie ktorzy maja pieniadze czaja sie zeby kupic klite ? I co z nia niby zrobia ? Komu sprzedadza ja z zyskiem w panstwie gdzie liczebnosc narodu kurczy sie w niebezpiecznym tempie ? Zapomniales ze ludzie majacy pieniadze to nie idioci. Kupic kupia ale w momencie jak ceny nieruchomosci spadna do stawek zapewniajacych stabilny inflacyjny wzrost ktory zabezpieczy ten zainwestowany kapital. Jak uwazasz w swietle tych faktow ktore podalem powyzej ile jeszcze musi spasc zeby wzrost (inflacyjny) byl staly ? Tylko nie pisz o blokach w plycie ktore trzeba wyburzyc bo ten argument zostal juz wysmiany dziesiatki razy.
> A to, że znikają to sam obserwowałem jak znajomy szukał działki pod
> Warszawą
Znamy znamy. Te opowiesci o kolegach co to chcieli kupic ale sie spoznili albo ich przelicytowali. Ja podam Ci przyklad 10 innych ktorzy wynegocjowali upusty od cen promocyjnych. Tylko jak to sie ma do rynku jako calosci ?
--
e-m: steady at najx dot com
Banka nieruchomosci :
tnij.com/dwagrosze
Marek Wielgo i inni naganiacze na cenzurowanym :
pierwszemieszkanie.blox.pl/html