Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   Re: Do OdBiORcÓw!!!!

Re: Do OdBiORcÓw!!!!

Autor: Gość: Dante IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 04.09.08, 07:31
Witam wszystkich serdecznie,w szczególności sąsiadów z 5D.Wczoraj miał miejsce odbiór mojego mieszkania,na wstępie już powiem że kolejny jest pod koniec tego miesiąca i nie sądze że ostatni.A więc tak przede wszystkim nie idzcie sami odbierać potrzebne jest jakieś fachowe obiektywne oko,ja byłem z dwoma znajmomymi.Podstawa to jest Poziomica koniecznie 2-metrowa aby było widać niedociągniecia na całej wysokości ściany,druga poziomica może być metrowa a to po to aby sprawdzić pion i poziom zamontowania okien,kątomierz jakiś solidny,no i metr.Te 4 rzeczy to PODSTAWA!!! Teraz napisze na co zwracajcie najbardziej uwage i gdzie były największe niedociągniecia.
1.Przede wszystkim piony u mnie odchylenia dochodziły do 2 centymetrów
2.szpalety odchylenie do 2 centymetrów
3.nierówności na ścianach
4.kąty i piony praktycznie we wszystkich narożnikach
5.porysowane okna + zły montaż
6.nierówne szerokości futryn
Tak mniej więcej to wygląda,może dla niektórych to nie są rażące wady ale ja tego mieszkania nie dostałem za darmo,oczywiście ostatnia transza czeka na prawidłowy odbiór mieszkania.Generalnie życze jak najlepiej osobą które chcą się jeszcze w tym roku wprowadzić,ja czarnoi to widze panuje tam jeszcze zbyt duży chaos i bałagan,media nie są podłączone chociaz pan powiedział ze firma udostępnia prąd bezpłatnie do czasu podłączenia.Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieję że u was będzie wszystko ok! Napisze jak wyglądaj kolejny odbiór.Hejka
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.