Fajnie ze ktos poruszyl temat Rajbudu. W zeszlym roku kupilem od nich mieszkanie w Slubicach opoznienie z przeniesieniem wlasnosci trwala jedyne 7 miesiecy. Nie wspomne juz o jakosc wszystkie sciany krzywe do ponownego gipsowania, mam zaciek na suficie z powodu zlej blacharki na tarasie nad moja sypialnia itp. Sympatyczny pan z nadzoru powiedzial ze jak komus sie nie podoba to moze podac developera do sadu ale jak to zrobi to developer zwiekszy ceny w zwiazku z wzrostem cen na materialy budowlane. Oczywiscie jest to bzdura i spotkamy sie w sadzie juz wkrotce, chyba ze otrzymam odszkodownie! Jesli zastanawiacie sie nad kupnem mieszkania u nich to podpiszcie z nimi umowe przedwstepna w formie aktu notarialnego bo bede was probowac naciagnac przed podpisanie aktu notarialnego wciskaja dodatkowe koszta.
Ceny maja strasznie wysokie i mam nadzieje ze wkrotce ich chamstwo odbije sie im czkawka. Bede szczery zycze im w 2008 roku jak naj gorzej!! Ja juz mam akt notrialny i mam ich w poszanowaniu
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.