Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   Re: Heh, znowu ten mityczny Za...

Komentarze do artykułu

Wynajmowanie mieszkania coraz droższe

Czy zadłużyć się w banku na długie lata, by mieć własne mieszkanie, czy je od kogoś wynająć? Coraz więcej osób decyduje się na to drugie rozwiązanie, a to zapowiada podwyżki czynszów

Re: Heh, znowu ten mityczny Zachod

Autor: steady_at_najx 23.11.07, 10:58
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
>I prawda jest tez, ze nie ma lepszego zabezpieczenia na starosc >anizeli wlasny dach nad glowa..

bzdura, to sie nie stosuje do Polskich przewartosciowanych klitek, myslisz normami ludzi urodzonych w latach 40 - ciasny umysl ??

ja uwazam ze na starosc najlepiej miec pieniadze ktore inwestuje w czasie tego zycia , zamiast ladowac je w 45m2 przewartosciowanego mieszkanka....
Wtedy mam 2 zalety takiego zycia - albo na starosc wybieram sobie miejsce w europie gdzie chce zyc dobrze z zainwestowanych pieniadzy - francja, hiszpania, moze jakies cieple wyspy, albo w razie zawalu te pieniadze maja moje dzieci/wnuki.....
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.