Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   Re: Dokladnie, ja wynajmuje 2 ...

Komentarze do artykułu

Wynajmowanie mieszkania coraz droższe

Czy zadłużyć się w banku na długie lata, by mieć własne mieszkanie, czy je od kogoś wynająć? Coraz więcej osób decyduje się na to drugie rozwiązanie, a to zapowiada podwyżki czynszów

Re: Dokladnie, ja wynajmuje 2 pok. za 1000 na Urs

Autor: Gość: dyzma IP: *.mat.uni.torun.pl 23.11.07, 11:02
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
potwierdzam to co mowisz - ceny podane w tym artykule to po prostu klamstwo nie majace nic wspolnego ze srednia rynkowa. tak sie sklada ze ja z zona oraz wielu moich znajomych wynajmujemy kawalerki w roznych punktach warszawy, wiec wiem co mowie. kazde z tych mieszkan ma prawie 30 metrow i ich ceny sa takie: moje w srodmiesciu (na Muranowie) 1050 zlotych plus gaz i prad (co razem daje jakies 1150 miesiecznie), kolega na ochocie kolo ronda zawiszy 1200 plus gaz i prad, kolega na mokotowie kolo miasteczka wilanow 1000 zlotych. wyglada wiec na to ze tym artykule ktos po prostu bezczelnie klamie. jezeli zas moj wlasciciel przyjdzie do mnie po przeczytaniu tego typu artykulu i bedzie mi chcial podwyzszyc czyns, to po prostu sie na niego wypne i znajde cos w tej samej cenie co teraz, a on zostanie z problemem, nie ja.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.