Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   Re: Polska cenami nowych miesz...

Re: Polska cenami nowych mieszkań wkrótce dogoni

Autor: steady_at_najx 15.01.08, 14:26
Jesli chciales trafic do mnie to spdulowales. Mieszkanie mam i to calkiem niebrzydkie i niemale. Na zarobki ani pozycje takze nie narzekam. Co do pisania na forum - spojrz w lustro skoro sam tu ssiedzisz. Ja umiem robic kilka rzeczy naraz a w wolnej chwili popijajac herbate wyrazam swoje mysli na tym forum.

Twoje twierdzenia podkreslaja to co widac, jestes malym czlowieczkiem, ktoremu udalo sie w zyciu cos tam zarobic (pod warunkeim ze udalo) i ktory w zwiazku z tym ze cos kupil uwaza ze cala reszta ludzi ktorych nie stac to banda nierobow ktorzy nie chca pracowac.
Nie kazdy jest zdolny, ladny, wyszczekany. Musi byc ktos kto piecze chleb, sprzata ulice czysci kanaly zebys Ty wysiadajac z samochodu (chociaz bardziej stawiam na tramwaj w Twoim przypadku) nie zalal sobie butow. Ktos kto zasmoluje dach czy naprawi komim.

Ponizajac Tych ludzi slowani "niech zmienia zawod" "wezma sie do roboty" pokazujesz swoje waskie pole widzenia i plytkosc osobowosci.
EOT.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-219
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.