Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   A czemu musza taniec od razu?

Szukaj 7 051 forów 106 733 886 postów

Developerzy: Polska Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane

Poleć tę wypowiedź znajomemu

Komentarze do artykułu

Wartość zaciągniętych kredytów hipotecznych wzrosła o ponad 50 proc.

129 miliardów złotych - tyle wynosił na koniec marca stan zadłużenia z tytułu udzielonych kredytów mieszkaniowych. Oznacza to, że w porównaniu z marcem zeszłego roku stan zadłużenia wzrósł o ponad połowę.

A czemu musza taniec od razu?

Autor: pm7303   20.05.08, 16:44
Na rynku pierwotnym, pewnie dlugo jeszcze beda (przynajmniej cene wywolawcza)
utrzymywac - nikt nie chce zarobic przeciez mniej!

Ja osobiscie mam zamiar poczekac jeszcze pare lat (mam wlasne 'M', wiec mi sie
nie spieszy), na bankructwa konsumenckie: beda sprzedawac za kazde pieniadze,
byle banki nie zdazyly zlicytowac - wtedy sie cos fajnego wybierze i to za
gotowke a nie na kreche: oszczednosci rosna sobie co miesiac :)
Sortuj:
drzewko
od najstarszego
od najnowszego
drzewko odwrotne
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Wartość zaciągniętych kredytów hipotecznych wzr... - Gość: koxiarz 20.05.08, 15:03    
Re: Wartość zaciągniętych kredytów hipotecznych w - Gość: GOING DOWN 20.05.08, 15:15    
Zakładam partię "Twój Dom Hipoteczny" - Gość: kreator 20.05.08, 15:39    
Jest już od roku ulga odsetkowa ... - Gość: WelcomeToHell 20.05.08, 16:32    
Wartość zaciągniętych kredytów hipotecznych wzr.. - Gość: rt 20.05.08, 15:23    
Wartość zaciągniętych kredytów hipotecznych wzr.. - Gość: podatnik 20.05.08, 15:48    
A czemu musza taniec od razu? - pm7303 20.05.08, 16:44    
I bardzo dobrze - przyladek.dobrej.nadziei 20.05.08, 16:46    
Wersja *NIE*Sponsorowana - Gość: mx 20.05.08, 16:50    
Wałęsa z michnikiem i Tuskiem z jego KLD zastawili - Gość: gość 20.05.08, 18:20    
Dziwne, coś tu mały ruch gołodupców. - Gość: ZiomisławPaliblant 20.05.08, 18:23    
Re: Wartość zaciągniętych kredytów hipotecznych w - Gość: radvinder 20.05.08, 19:06    
Portal GazetaDom POLECA:

Jaki najlepiej wziąć kredyt? Na 20 czy na 30 lat?

Wszystko zależy od wielu czynników, które z góry narzucają nam pewne ograniczenia. Najwięcej zależy od indywidualnej sytuacji kredytobiorcy

Tysiące kupujących mieszkania w sieci...

...a handlowcy śpią. Wystarczy tylko przejrzeć oferty kupujących w internecie, by rozruszać rynek sprzedaży mieszkań.

Ceny mieszkań i domów w Warszawie i okolicach

Przedstawiamy wykaz cen nowych mieszkań położonych w obszarze Warszawy i jej okolic oraz ceny nowych domów
Zaloguj się Załóż konto »
LoginHasło
Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.