Gazeta.pl   Forum   Dom   Developerzy   Developerzy: Polska   Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna ...

Re: MUWEN S.C. - czy ktoś zna tego dewelopera?

Autor: Gość: MiKi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 14:37
Witam
Długo czekałem na ten post. Też czekam na rozpoczęcie 2 etapu prac przy ulicy ul. Rezedowej. Mam jednak nadzieję że się coś w nowym 2009 roku ruszy. Zaciągnąłem języka w Wydziale Budownictwa w Urzędzie miasta Katowic i o dziwo informacja mnie z lekka ucieszyła. Przed Świętami Bożego Narodzenia zostało wydane „wstępne” pozwolenie na budowę 14 domków w zabudowie szeregowej przy ulicy Rezedowej – może to chodzi o drugi etap realizowany przez firmę Muwen. „Wstępne” to znaczy takie, które czeka na uprawomocnienie (ok. 2-3 tygodni) – mam nadzieje, że żadnych protestów nikt nie złoży. Ale pamiętajmy – wydanie pozwolenia na budowę nie oznacza jej rozpoczęcia. Poczekajmy teraz na ruch firmy Muwen – bo jak na razie informacje, które przekazuje na temat rozwoju sytuacji są bardzo skąpe – powiedziałbym nawet, że ich brak.
Mam nadzieję, że pan Murek utrzyma obiecaną cenę za domki.

Pozdrawiam i zapraszam do dzielenia się opinią również na temat 2 etapu prac przy ulicy Rezedowej w Katowicach.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.