Mam kilka pytań odnośnie amuz w Łodzi, kończe w tym roku dziennikarstwo, ale zastanawiam się powaznie nad 3letnimi studiami na akademii - kompozycja, lub fortepian na instrumentalistyce. Jednak ukończyłem I st szkoly muzycznej zaczałem II ale tylko zaczałem. W wymaganych dokumentach swiadectwo ukonczenia II jest wymienione jako nieobowiazkowe, jedynie dojrzalosci.
Czy moglbym skladac? Czy byloby to kwestia ugadania w dziekanacie? Jest pkt ktory zwalnie tez od egzaminow wstepnych dla laureatow ogolnopolskich konkursow, a tak sie sklada ze mam kilka dyplomów.
Egz z instrumentu patrzac po wymaganych utworach nie jest jakis strasznie trudny, jedynie te pozostałe z kształcenia sluchu spiewu i kompozycji utworu w godzine mnie zastanawiaja bo nie ukonczylem II st szkoly muz, po prostu nie wiem jak to praktycznie przebiega na takim egzaminie. Co w ogole sadzicie o tej uczelni, jest trzeba przyznac ku...ko droga 5tysi za semestr! z gory dzieki za odpowiedzi
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.