Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Lubelskie   Lublin   Pomagamy sobie   Jak poznać geja w L...

Jak poznać geja w Lublinie (długi weekend)?

Autor: marcin185lublin 11.11.11, 06:22
Witam! Chciałbym spytać, gdzie w weekendy spotykają się geje w Lublinie. Z tego co wiem, jest tylko jeden lokal gejowski (na Piłsudzkiego), a poza tym są tylko lokale gayfiendly typu klub Place z imprezami gejowskimi, 68 czy Tektura. Ale głupio tak iść do takiego klubu, nie wiedząc kto właściwie będzie i mając świadomość, że jest też sporo heteryków itd.
Czy możecie pomóc osobie niezorientowanej w życiu klubowym? Czy są jeszcze jakieś miejsca, gdzie bez dziwnych spojrzeń, można poznać faceta?
Czy warto iść do Czekolady, podobno sporo tam dzieciarni w wieku ~18-19?
Ewentualnie co polecicie na długi weekend? Od niedawna mieszkam w Lublinie, nie widzi mi się weekendowe jeżdżenie do Warszawy. A siedzieć ciągle na portalach i ogłoszeniach to też już mi się odechciewa. Seks-kluby i tego typu miejsca absolutnie mnie nie interesują.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.