mój staż prcy to 10 lat w jednej branzy , w 4 róznych firmach .Pierwsze 4 lata pracowałam w sprzedaży a potem awansowałam na stanowisko kierownika w marketingu. Mam skonczone 3 rodzaje studiow podyplomowych i wiele szkoleń. mój problem to ciąże które nastapiły praktycznie jedna po drugiej. pierwszą całą spedziłam na zwolnieniu lekarskim co skonczylo sie praktycznie przymusowym odejsciem z pracy bo po powrocie była juz osoba zatrudniona na moje miejsce a ja dostałm jakies ochłapy a nie prawdziwe stanowisko. Szukałam ok pół roku ale na rozmowach gdy pojawiała sie prawie roczna przerwa z powodu ciazy i macierzyńskiego zniechecało to bardzo pracodawców. Teraz pracuje w kolejnej firmie i znowu jestem w ciązy. tym razem też musiałm byc dosyc długo na l4 (od 5 tego mc) i przewduje podobny scenariusz :-( Zatem bede szukac nowej pracy ale jak zostanie przyjęta moja kolejna ciaża i kolejne dziecko oraz przedłuzona niobecnosc? jak do tego podejsc?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.