Gazeta.pl   Forum   Turystyka   Świat: Europa   Bułgaria   Re: Elenite - Hotel Andalusia

Re: Elenite - Hotel Andalusia

Autor: Gość: :-) IP: 178.73.29.* 18.06.11, 11:42
Wczoraj wieczorem wróciłem.
Basenów jest sporo i to jeden z niewielu plusów wypoczynku w Bułgarii.
Wiele pokoi śmierdzących grzybem.
Wciąż czegoś brak: płaskich talerzy, widelców, kubków, woda na herbatę zimna, walka z Rosjanami jak "rzucą" owoce, na stołówce do jedzenia stoi się w KOLEJCE, tak nie żartuję: w kolejce!!! Młodsi już penie nie pamiętają co to takiego.
2 pełne dni walczyłem żeby zmienili mi pokój ponieważ nie działał mi telefon. stwierdzili, że mogę dzwonić z recepcji, tylko że ja chciałem dzwonić do innych pokoi a nie do kraju. W końcu po zaciągnięciu za uszy rezydenta do recepcji udało się to załatwić. Rezydent kompletna pierdoła mimo że reprezentuje TUI a krzak travel.
Leżaków teraz jeszcze wystarczało ale za 2 tygodnie będzie już o nie bitwa, jak o owoce na stołówce. W części stołówki na dworze pozwalają palić (czy to jeszcze Europa czy Uzbekistan??).
W programie pobytu jest jeden posiłek a'la kart w dowolnej restauracji - kompletna fikcja. Odsyłają od jednej recepcji do drugiej, z jednej godziny na inną aż klient zrezygnuje.
A przyjazd zaczyna się od transferu z lotniska nieklimatyzowanym autokarem.
Ja się wyleczyłem z wypoczynku w Bułgarii na kolejne 20 lat.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-236
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Polecamy:

Top 10 miast w Europie, które warto odwiedzić

Tam trzeba pojechać chociaż raz w życiu!

Najbardziej imprezowe rajskie wyspy świata

Wycieczki po nocnych klubach, imprezy na plaży do białego rana...

Top 10. Najseksowniejsze miasta świata

Miasta zmysłowe i pełne atrakcji, w których można przeżyć najgorętszą przygodę życia.

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.