w mojej ocenie Elenite to świetne miejsce, szczególnie dla ceniących spokój
- a więc przeciwieństwo SB.
Andalusia to sympatyczny hotel apartamentowy którego standard oceniam na dobre ***+
W bezposrednim sąsiedztwie - duży aqua_ park.
Wieką zaletą tego miejsca wg. mnie brak ruchu samochodowego na terenie całego, wielkiego ośrodka o nazwie ( chyba) Royal Park - w skład którego wchodzi i Andalusia - ...tylko elektryczne pokazdy mogą poruszać się po alejkach a więc brak zapachu spalin - co ja uważam za b.ważne. Byliśmy ( 2 osoby ) b. zadowoleni z pobytu tam przez 3 tygodnie w r. 2010. Teraz ponownie własnie tam jedziemy, tym razem w 6 osób ( my akurat w trzech osobnych apartamentach ) co świadczy , że miejsce oceniam bardzo pozytywnie.
Nic nie wiem o budowie jakiegoś basenu dodatkowego i zastanawiam się po co mieli by tam jeszcze jakiś basen budować skoro w r. 2010 było ich dostatek.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.