Witam!Dziękuję za kontakt.Teraz do meritum sprawy.Przez wiele lat Karkonosze/jako góry/były ulubionym miejscem do spędzania tam urlopu.Niestety choroba nóg pozbawia mnie tej przyjemności.Pozostał net i wydawnictwa typu "K-sze"Od roku 2008-2010 miałem je w prenumeracie.Niestety z początkiem2011r. nastąpiły kłopoty i zostałem pozbawiony niektórych n-rów.Mieszkam w Kostrzynie n/Odrą gdzie nie dociera ten periodyk.Do najbliższego Empiku do Zielonej Góry mam 104km a w bliższym w Gorzowie Wlkp nie są zainteresowani sprowadzaniem.W różny sposób zdobyłem wydane w roku 2011,niestety bez tych dwóch.Historie z resztą mógłbym opowiadać o ich zdobywaniu.Dotychczasowe roczniki które posiadam oprawiłem.I to wszystko,jestem po prostu pasjonatem Karkonoszy i brak tych dwóch egz.uniemożliwia mi oprawienie rocznika 2011.Jeśli mój post nie wyczerpał ciekawości pańskiej chętnie służę dalszymi wyjaśnieniami.Ps.Sorry bo chyba przez przypadek wysłany został nie dokończony post.Pozdrowienia
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.