Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Jelenia Góra   Re: wydawnictwa Karkonosze

Re: wydawnictwa Karkonosze

Autor: Gość: modar22 IP: *.tktelekom.pl 28.01.12, 16:37
Witam!Dziękuję za kontakt.Teraz do meritum sprawy.Przez wiele lat Karkonosze/jako góry/były ulubionym miejscem do spędzania tam urlopu.Niestety choroba nóg pozbawia mnie tej przyjemności.Pozostał net i wydawnictwa typu "K-sze"Od roku 2008-2010 miałem je w prenumeracie.Niestety z początkiem2011r. nastąpiły kłopoty i zostałem pozbawiony niektórych n-rów.Mieszkam w Kostrzynie n/Odrą gdzie nie dociera ten periodyk.Do najbliższego Empiku do Zielonej Góry mam 104km a w bliższym w Gorzowie Wlkp nie są zainteresowani sprowadzaniem.W różny sposób zdobyłem wydane w roku 2011,niestety bez tych dwóch.Historie z resztą mógłbym opowiadać o ich zdobywaniu.Dotychczasowe roczniki które posiadam oprawiłem.I to wszystko,jestem po prostu pasjonatem Karkonoszy i brak tych dwóch egz.uniemożliwia mi oprawienie rocznika 2011.Jeśli mój post nie wyczerpał ciekawości pańskiej chętnie służę dalszymi wyjaśnieniami.Ps.Sorry bo chyba przez przypadek wysłany został nie dokończony post.Pozdrowienia
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.