Witam, mam bardzo poważny problem, otóż mój mąż ok. miesiąc temu źle się poczuł (wszystko wskazywało na przeziębienie). Na następny dzień dostał 40 stopni gorączki i nie mógł stawać na prawą nogę, na tej nodze zrobił się straszny krwiak, który po dwóch dniach pękł i goi się do dnia dzisiejszego. Niestety dwa dni temu mój mąż znów dostał 38 stopni gorączki i podobna sytuacja zaczyna się dziać z drugą nogą, a dodatkowo na kończynach (górnej i dolnej) zaczynają wychodzić nu straszne siniaki, które zamiast blednąć, zaczynają być coraz bardziej czerwone. Wyszła mu opryszczka na ustach, i czerwone wybroczyny na skórze. Boże co to za gó... to nawet się nie domyślam, jutro idziemy do chirurga żeby go pociął. Dodam że zażywa bardzo silny antybiotyk, który miesiąc temu mu pomógł, dlatego mogę się domyślać że to jakiś wirus we krwi. Dodam jeszcze że te pękające krwiaki robią się na węzłach chłonnych. Proszę o pomoc i sugestie, czy ktoś słyszał o czymś takim, przeszukałam cały internet i nie mogę nic znaleźć. Dzięki za pomoc
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.