Trzynastka - pechowa? Szkoda, że nie dla Norweżek. Za to jak najbardziej dla polskich biegaczek, które brały dzisiaj udział w sztafecie. Tzn. Justyna Kowalczyk biegała - reszta brała udział.
powie mi ktoś co robią Ci panowie którzy biegają wzdłuż trasy i drą się na zawodniczki?
gdyby ktoś nie wiedział o co mi chodzi - tacy w pomarańczowych kamizelkach z kijkami w dłoniach, lubią krzyczeć.
mam dwie teorie i chciałbym żeby ktoś kto się zna mógłby mi którąś potwierdzić:
teoria nr1 - to motywatorzy, po paru z każdego kraju, jak wiadomo mają paroma ciepłymi słowami w stylu (zap*******) zagrzać reprezentanki do walki
teoria nr2 - to tzw. trzymający zapasowe kijki, biegną przy trasie z zapasowymi kijkami, proponując wymianę zawodniczkom (propozycja w formie krzyku oczywiście), w razie uszkodzenia/złamania itd.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.