Jako fanka od wielu lat Realu (bez względu na ich skład) powiem jedno: tak grających jak oni w drugiej połowie to ja ich nie pamietam. I drugie - mnie to wyglądało na chęć pozbycia się Pellegriniego. To nie jest trener na miarę tych zawodników! Przecież ja widziałam setki meczy Realu - jak chcą, jak są odpowiednio zmotywowani - potrafią wygrać z każdym. Fakt- nie mają dobrego rozgrywającego. Kogoś kto rządzi piłką na boisku. NIe mają Gerarda ani Xaviego. NIe mogę uwierzyć w drugą połowę - ja wiem, że Raul jest w stanie gryźć trawę byle strzelić gola, ja wiem, że Ronaldo (tak, tak - wasza obsmarkana Kristina ) jest w stanie (nie zważając na wycenę swojego ciała) dosłownie rzucać się na piłkę, jak i Ramos. NIE WIERZĘ w przypadki. NIe tak gra drużyna, która chce. I mówcie sobie co chcecie - ja uważam, że ten zespól będzie wielki jak pozbędzie się tego trenera. I właśnie to zrobili.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.