Gazeta.pl   Forum   Pomoc   O Blox.pl   Kłopoty przy wstawianiu wpisu do blogu

Kłopoty przy wstawianiu wpisu do blogu

Autor: dickkor 31.01.12, 16:52
Szanowni Państwo,

Proszę o pomoc w następującej sprawie:od ostatniego ubiegłorocznego wpisu mam kłopoty z prawidłowym wstawianiem wpisów do mojego blogu: www.chalcedon.blox.pl (Nazwa blogu: "Finanse osobiste i nie tylko...").

Moje kłopoty z wstawianiem wpisów do mojego blogu:

(1) Kłopoty z oznaczaniem nagłówków: Jeśli do edytora wstawię przygotowany wpis i zaznaczę nagłówek 3 dla podtytułu wpisu (z frazami kluczowymi), to tym nagłówkiem zostaje zaznaczony cały wpis. Jeśli dla jakiegoś akapitu (zdanie lub dwa) z frazami kluczowymi zaznaczam nagłówek 4, to zostaje zaznaczony nagłówkiem 4 cały wpis. To uniemożliwia mi prawidłowe pozycjonowanie wpisów w wyszukiwarkach.

Wcześniej od około trzech miesięcy bez problemu zaznaczałem poszczególne zdania wpisu (ze słowami kluczowymi) różnymi nagłówkami i nie było z tym żadnych problemów.

(2) Po opublikowaniu wpisu zamieszczone we wpisie linki są nieaktywne. Przedtem nie było z tym problemów.

(3) Po wstawieniu wpisu do edytora muszę ponownie zaznaczać podkreślenia i pochylenia zdań, oraz indeks górny objasnień.
Powyższe kłopoty zaczęły się przy wstawianiu ostatniego ubiegłorocznego wpisu do mojego bloga.
Pozdrawiam,
dickkor
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.