Gazeta.pl   Forum   Pomoc   O Blox.pl   Zapytanie w sprawie wstawienia kontaktu wblog

Zapytanie w sprawie wstawienia kontaktu wblog

Autor: Gość: dickkor IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 31.01.12, 18:22
Szanowni Państwo,

Prowadzę blog: www.chalcedon.blox.pl (Nazwa blogu: "Finanse osobiste i nie tylko...

Mój blog mały feler: nie mam podanego kontaktu.

Mam do Państwa pytanie: W jaki sposób na serwisie blogowym Gazeta mogę wstawić w moim blogu kontakt? Czy jest możliwy kontakt w formie Captcha? Jeśli jest to możliwe jak to wykonać?
Proszę o bardzo szczegółowe informacje w tym zakresie, ponieważ mam niewielkie doświadczenie zakresie obsługi komputera i internetu. Obecnie uczę się przede wszystkim drogą prób i błędów.

Jeśli Captcha jest niemożliwa, to w jaki sposób mogę wstawić w moim blogu kontakt? Nadmieniam, że chciałbym podać kontakt tylko w formie adresu emailowego. Z podawaniem mojego adresu domowego jest taki problem, że moja rodzina nie akceptuje blogów. Poza tym mam ograniczony dostęp do komputera i Internetu (korzystam z komputera brata kiedy on jest w pracy, oraz z powodu wieku choroby i wieku mamy (88 lat), której muszę pomagać).

Pozdrawiam,
dickkor
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.