Dodaj do ulubionych

polskie znaki

16.04.18, 10:49
mam problem z polskimi znakami. wstawiam tekst do edytora, daję opublikuj i tam gdzie polskie znaki robią się znaki zapytania/itp.
jesli piszę txt w edytorze i daję zapisz, to po zapisaniu znowu się sypie.
próbowałam na wszystkich moich bloxowych blogach

czy to DZIŚ coś się dzieje, czy coś sie przestawia? Czy mi się coś przestawiło?

Myślalam, że moze na moim kompie, ale wszędzie indziej chodzą normalnie. w sensie, jeśli pisze na stronie gdzies poza gazetą.
korzystam z mozzili, ale w explorerze jest to samo.

relakskrolowej.blox.pl/html
Edytor zaawansowany
  • lemon-granita 16.04.18, 10:55
    próbowałam zmieniać czcionki, ale zawsze jest tak samo.
  • mata_kari 16.04.18, 11:36
    Mam to samo!Weźcie się w końcu za ten serwis!Pingi, pongo ,blox dziadzieje
  • bertbertbert 16.04.18, 12:10
    Dziękujemy za informację.

    Problem jest w trakcie naprawy. Postaramy się rozwiązać go najszybciej, jak to będzie możliwe
  • bertbertbert 16.04.18, 15:54
    Problem został już rozwiązany i wszystko powinno działać poprawnie. W razie kłopotów prosimy o kontakt na blox@agora.pl

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.