Chcemy na najblizszy długi weekend wybrać się z 6latkiem na Słowację, moze byc okolica Liptowskiego Mikulasu..
Mam pytanie do bardziej znających te tereny: gdzie kierować się, aby znaleźć niedrogie noclegi i gdzie w okolicy są miejsca w których znajdziemy atrakcje dla dziecka? W której z podtatrzańskich miejscowości znajdzie się jakiś placyk zabaw, czy np przy Liptowskim Jeziorze są jakieś place zabaw i możliwosci wypozyczenia rowerków wodnych i w jakich cenach?
Jeśli chodzi o ciepłe baseny i aquaparki to mniej wiecej wiem gdzie są tylko ceny mnie troche przerażają. W tym roku byliśmy na Węgrzech w Eger i Miskolcu i tam cenowo naprawde dużo taniej, ale jednak jest tam dalej i klimatycznie też nie bardzo, bardziej cenię sobie górski klimat:)
A może ktoś poleci jakąś inną okolicę górska na Słowacji z atrakcjami dla dziecka i rodzica?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.