Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Reklamacje   Reklamacja czy skarga? Kurier siódemki!

Reklamacja czy skarga? Kurier siódemki!

Autor: Gość: kamilka IP: *.chello.pl 17.12.09, 14:14
Dzisiaj o 14:13 dzwonił kurier, ale dzwonił tak krótko, że nie zdążyłam odebrać dosłownie 2 minuty później oddzwoniłam.
Po czym dowiedziałam się, że paczki mi nie dostarczy, bo nie ma czasu, kazał żebym sam przyjechała do ich siedziby (oddalonej ok 12km od miasta) i odebrała paczkę a on wpisuje w tej chwili brak gotowki.

Wkurzyłam się zadzwoniłam do centrali , tam przełączyli mnie do danej siedziby z której był wysłany kurier, kobieta która odebrała kazała mi samej przyjechac po paczkę, bo kurier dzisiaj nie ma czasu i BESZCZELNIE SIĘ ROZŁĄCZYŁA!

I co dalej? darować? Czy pisać skargę, a może reklamację na niedostarczenie przesyłki
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.