Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Reklamacje   drzwi PolSkone - odrzucona reklamacja - dlaczego...

drzwi PolSkone - odrzucona reklamacja - dlaczego?

Autor: Gość: kiki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 16:05
Kupiłam 12 sztuk drzwi wewnętrznych w firmie POL SKONE. W dniu montażu okazało się ze 60 % skrzydeł i 100% ościeżnic posiada wady - zamalowane paprochy, drobne wgniecenia, ślady łączeń widoczne przez okleinę, na szprosach ślady wbitych gwoździ. Drzwi są białe i gładkie, więc każdy defekt jest widoczny.
Po zgłoszeniu reklamacji przyjechał serwis. Panowie stwierdzili ze widoczne łączenia oraz sztyfty przyszybowe nie są wadami wyrobu lecz wynikają z procesu technologicznego (takie też stwierdzenie pojawiło się w odpowiedzi na moją reklamację). Nie chciałam wymiany drzwi na nowe lecz upustu cenowego. Reklamacja moja została odrzucona.Czy faktycznie nic już nie mogę zrobić? zapłaciłam za drzwi nowe, powinny być bez usterek a okazuje się ze na wstępie mam dziadostwo. Nie wiem jak motywować swoje odwołanie. Proszę o wskazówki.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.