Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Reklamacje   Oburzające praktyki Serwisu Harwell

Oburzające praktyki Serwisu Harwell

Autor: ten.men 28.09.11, 17:43
Prosiłem syna żeby znalazł firmę naprawiająca rzutniki,syn zaniósł sprzęt do f-my Harwell mieszczącą się w Warszawie u.lGrzybowska 77.Oddając do serwisu rzutnik syn podpisał umowę że w przypadku rezygnacji klienta z naprawy klient ponosi koszty ekspertyzy w kwocie 221 zł brutto !!!!!!!.Po ok.tygodniu firma zażądała 570 zł za naprawę, ponieważ nowy projektor jest niewiele więcej warty zrezygnowałem z naprawy, w między czasie co bardzo ciekawe firma opuściła kwotę o 100 zł ja byłem jednak zdecydowany nie naprawić oczywiście musialem zapłacić 221 zł.Uważa że takie praktyki za oburzające, wygląda to na szantaż klienta i nie ma nic wspólnego z uczciwością.Ludzie uważajcie na ten serwis !!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.