Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Reklamacje   Gwarancja modemu Anydata adu 635

Gwarancja modemu Anydata adu 635

Autor: Gość: Magda IP: *.smgr.pl 17.11.11, 10:50
Witam 4.10.2011 roku oddałam modem na gwarancje.....na papierku od salonu orange pisze naprawa 21 dni....Poczekałam te 21 dni i wchodzę na stronę serwisu a tam info urządzenie czeka na dostarczenie części pisze wiec maile do serwisu o co chodzi a oni ....uprzejmie informuję, że modem został zakwalifikowany
do wymiany na nowy. Wymiana zostanie zakończona w momencie dostawy nowego
urządzenia przez Producenta. Na dzień dzisiejszy serwis nie otrzymał
potwierdzonego terminu dostawy.Zapewniam, iż serwis dokłada wszelkich starań w celu skrócenia czasu naprawy do minimum.Sytuacja ta ma charakter wyjątkowy i nie jest zależna od serwisu lecz od Producenta. W związku z tym proszę o cierpliwość.

W związku z tym że modem od 7.10.20011 leży w serwisie i płace normalnie abonament mimo braku modemu co mam robić? Wcześniej napisałam że chcę nowy modem bo minął okres naprawy.....teraz nie mam pojęcia co dalej...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.