Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Reklamacje   Reklamacja/ zwrot akumulatora

Reklamacja/ zwrot akumulatora

Autor: Gość: kasia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.12, 14:02
Pomocy. W weekend padł mój akumulator. W poniedziałek pojechałam do firmy INTER CARS po nowy. Dzwoniłam wcześniej i powiedziałam milemu Panu, że potrzebuję akumulator do.... i tu wymieniłam markę auta, rok produkcji, pojemość silnika, wszystkie informacje, które są potrzene. Pojechałam z kolegą, akumulator już czekal, ładny, nowy, niestety byliśmy tuż przed zamknięciem. Po transakcji Sprzedawca zamknął sklep ipojechał do domku. Kolega podłączył akumulator, sprawdziliśmy czy odpala, zamykamy maskę i no właśnie. okazało się, że akumulator ma za duże wymiary. niestety sklep już nieczyny, telefon tylko stacjonarny, pojechaliśmy do domu, jakoś zamocowaliśmy maskę, żeby nie otworzyła się w czasie jazdy. Następnego dnia rano, pojechałam do sklepu z myślą, że uda mi się wymienić na inny ale niestety Pan Kierownik poinformował mnie, iż akumulator był już używany i nie może go wymienić. Poza tym dodał, że gdy zamawiałam, to nie podałam marki i modelu auta. POMOCY!!!! czy mają prawo odmówić mi wymiany? Podałam wszystkie informacje, markę model rok produkcji pojemność model silnika.... Co mam teraz zrobić?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.