Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Reklamacje   Buty CCC najgorszy towar w branży obuwniczej

Buty CCC najgorszy towar w branży obuwniczej

Autor: mumio25 29.10.07, 20:43
Witam

W lutym tego roku kupiłam buty w sklepie CCC. Okazało się, że po upływie ok 4 miesięcy(buty rzadko były używane)materiał w palcach się wytarł. Szewc powiedział, że nie powinno się w ogóle używać takiego materiału w tej części buta gdyż nie ma szans go później naprawić i jest niemal pewne ,że się ten materiał wytrze. Powiedział, że nie naprawi bo się nie da. W końcu buty służą do chodzenia !!!!Rekalmacja została odrzucona z powodu "braku wad ukrytych"..o czym w bradzo nieprzyjeny sposób zostałam poinformowana. Buty kosztowały 70 zł ale czy to ma jakieś zanczenie? Dla mnie to jest duża kwota.Co ja mogę zrobić jeszcze,żeby odzyskać pieniądze. Bo butów naprawionych już nie mam szans dostać. Bardzo proszę o fachową poradę. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-223
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.