Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Zachodniopomorskie   Koszalin   uwaga na P. Tkaczyk!!!!!!

uwaga na P. Tkaczyk!!!!!!

Autor: fussy834 27.12.11, 14:41
UWAGA MUSIMY OSTRZEC! Przy 180 złotych, które zapłaciliśmy za osobę dostaliśmy:

1) Brak wody niegazowanej- gazowanej było tylko trochę i to firmy ARO!! (nhie muszę mówić jak ona prezentowała się przy naszych zakupionych sokach HORTEX TYMBARK!!)
2) stary kurczak
3) nieestetycznie pokrojone jajka na sałatce (połówki jajek!!)
4) mój teściu znalazł ŚWIŃSKIEGO ZĘBA w galarecie!!
5) bigos, podobnie jak ktos wcześniej pisał, przykryty całymi kiełbasami
6) gulasz bardzo tłusty!
7) wyskoczyła z tortem mówiąc do mikrofonu że jest w prezencie OD NIEJ!- szkoda, że za niego zapłaciliśmy, był w cenie 180zł
8) moja mama dzień przed weselem zauważyła brudne zasyfione firany i brudne pokrowce na krzesła
9) mało ciasta!! Trzeba było szukać z lupą, bo było na osobnym stoliku- i było mało a obiecywała, że będzie full
10) barszcz podany w najzwyklejszych szklankach
11) jak zwykle jak każdemu dała nam w prezencie wanienkę!
12) we flakach znajdowano dziwne części! (?)
13) 2 kelnerki na 80 osób!

Ogólnie przestrzegam, bo stracić kilkanaście tysięcy to nie żarty... Mojej znajomej, którą znała P. Tkaczyk- dała dobre jedzenie, więc myślałam, że u mnie też tak będzie. Niestety, była tragedia. Jak na weselu może zabraknąć wody niegazowanej? I jak może być woda firmy ARO?? Mówiła do nas pięknie obiecywala cuda. niestety, nie łudźcie się!

Jeśli ktoś ma jeszcze pytania, oto mój adres mailowy fussy834@wp.pl
Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.