Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Zachodniopomorskie   Koszalin   Wesele u Tkaczykowej....

Wesele u Tkaczykowej....

Autor: bulikinia 19.06.09, 11:04
Witam! 13 czerwca odbył się mój ślub u Tkaczykowej. Ponieważ wcześniej szukałam wielu informacji na temat wesela tam, chciałabym sie podzielić swoją opinią. Z negatywnych rzeczy, ktore wczesniej usłyszałam, nie zgadza się kompletnie NIC. Pani Tkaczyk jest przemiłą osobą, bardzo nam pomagała w przygotowaniach. Mieliśmy lokal na górnej sali - pięknie była przystrojona, wszystko czyściutkie i lśniące. Mieliśmy 80 gości i nie brakowało miejsca do tańczenia - a tańczyli wszyscy, chociaż gdyby było więcej, mógłby być problem. Zastawa jest porcelanowa - a nie papierowa jak ktoś pisał podobne głupoty. Kelnerki są czyściutkie, przemiłe i bardzo pomocne, nie trzeba nic samemu robić tak nadskakuja gościom. Jedzenie-rewelacja. Nie dość, że pyszne, to jeszcze duzo. To, co zostało, zabraliśmy do domu-panie same nam pakowały. Tort nas zaszokował - i gości też. Mieliśmy też rewelacyjną orkiestrę - mogę podać namiary. Ogólnie, gdybym miała cofnąć czas-wesele na pewno byłoby tam i nic bym nie poprawiła. Złego słowa nie powiem o tej kobiecie - ona po prostu wie, co robi, a ludzie potrafią wiele krzywdzących opinii wypowiadać - zapewne to konkurencja, bo nie wierzę, że ktoś mógłby być niezadowolony z wesela tam. Także polecam gorąco!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.