Ja również zakupilam juz swoja suknie slubna. W zasadzie juz w zeszłym roku.
I moge ja odsprzedac po 10 sierpnia 2011 Suknia kosztowala blisko 3 tys . Odsprzedam za około polowe ceny. Do sukni dołącze welon i wszystkie dodatki jakie bede miala. Suknia w kolorze ecriu w stylu hiszpanskim. Falbany w 3 kolorach szampanskim ,ECURIE oraz białym.Suknia ma wszysta halke ,mozna włożyc w nią koło które również posiadam(lub tez z nigo zrezygnowac). Dzieki takiemu rozwiazaniu nie trzeba sie martwic kiedy podnosi sie suknie do góry ze halka zostanie na dole i bedzie ja widac razem z kolem (wyglada to fajnie na zdjeciach). Rozmiar sukni 36. zapraszam do obejrzenia. Suknia projektu Bartosza Wcisło firmy Vanilla Sposa
picasaweb.google.com/102835798644500896229/2Kwi2011?authkey=Gv1sRgCK7GxOPq_v6xEA&feat=directlink#5590997550259442610
osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy suknia@poczta.onet.pl
Oczywiscie posiadam do niej metki umowe kupna sprzedazy itp
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.