Gazeta.pl   Forum   Spo³eczeñstwo   ¯a³oba, strata, osierocenie   To co dal nam swiat niespodz...

To co dal nam swiat niespodzianie zabral los....

Autor: simba5 19.08.10, 15:19
02.08.2010roku,odeszla moja MAMA.Umierala w szpitalu,po trzydziestu czterech dniach pobytu.Przeszla dwie operacje,diagnoza-nowotwor zlosliwy trzustki.Widzialam jak cierpi,jak walczy do ostatniej chwili.I chociaz wiem,ze nie bylo ratunku,nie moge sie z tym pogodzic.Cierpienie jest straszne,ale tu nie musze nikomu tlumaczyc co przezywam.Ostatnie dni byla na morfinie,duzo spala,krzyczlam w duchu,glosno mowilam-walcz,albo odejc do Boga w ktorego tak wierzyla.Nie dal jej szansy,skryl objawy,zamaskowal wszystko.Gdy wyszlo na jaw ,co jej jest bylo za pozno na wyleczenie.Pozostal rozdzierajacy zal.Spedzilam z nia miesiac w szpitalu,cale dni,poza ostatnimi gdy byla na popie.Tam wpuscili mnie tylko dwa razy.Mowilam,ze ja kocham-ona nie byla wstanie odpowiedziec,ale sciskala moja reke,jakby chciala powiedziec -i na wzajem.Taki dobry czlowiek,zadam odwieczne pytanie-dlaczego ONA?.Wiem ,ze nie uzyskam odpowiedzi.Bylo by to zbyt proste.
Dziekuje za to forum,dzieki WAM,wiem,ze dam rade.Wiem,ze musze byc silna.
I przepraszam,ale nie moglam doszukac sie polskiej trzcionki.
Poleæ znajomemu Powiadomienie zosta³o wys³ane
Poleæ tê wypowied¼ znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Poka¿ wszystkie (1-100)
przejd¼ do: 1-100 101-112
(101-112)

Wysy³aj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby upro¶ciæ zarz±dzanie powiadomieniami zaloguj siê lub zarejestruj siê.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane w±tki

Zaloguj siê

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytu³u odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±. Regulamin.