Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   STANIKOWE OFFTOPY   Język angielski L...

Język angielski LWW

Autor: epistilbit 29.01.12, 18:32
Za Waszą radą wybrałam naukę języka angielskiego. I nie żałuję :)
Uczę się w systemie 2+2+2. 2h konwersacji z nativem, 2h zajęć z książką, 2h warsztatów gramatycznych. Płacę niemało, ale lubię uczestniczyć w zajęciach.
W czym problem?
nie widzę postępów. Po pół roku intensywnej nauki mock testy wychodzą mi na porównywalnym poziomie, co przed rozpoczęciem kursu ( a miałam 7 lat przerwy). I nie wiem, czy szkoła do bani (nie sądzę, inni chwalą) czy też za krótko, czy też...
właśnie, a jak ja mam taki defekt, że powyżej pewnego poziomu nie przeskoczę? Że to upper-intermediate to wszystko na co mnie stać? Możliwe, że można nauczyć się języka do pewnego poziomu,a potem mimo chęci, pracy (!) nie móc dalej iść?

--
http://c.wrzuta.pl/wi14480/599d971e002953ab4c670746/0/bez%20tytulu
Urzekła mnie Twoja historia
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.