Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Lobbystki   STANIKOWE OFFTOPY   Respondentki(-ci)...

Respondentki(-ci) poszukiwane(-i), MPhil, ratunku!

Autor: sarahdonnel 12.02.12, 15:23
Niezastąpione Lobbystki!

Ostatnio pojawiam się na Offtopach śladowo, na Lobby przelotem.
W tzw. międzyczasie usiłuję skończyć dziwny twór pt. MPhil/research MA Linguistics na lokalnym uniwersytecie (UvA) i mam na to od urzędu pracy czas do końca sierpnia. Projekt jest z pogranicza second language acquisition research i creole studies (dotyczy transferu vs. uniwersaliow). Do projektu potrzebni mi polskojęzyczni respondenci (płci obojga), najchętniej powyżej lat szesnastu, którzy wypełnią zalinkowane teściątko z przedimkami angielskimi.
Z tej okazji zwracam się do Was o pomoc, bądż to przez wypełnienie kwestionariusza, bądź przez rozesłanie go dalej.

TU JEST TEST

Do wtorku otwarte jest 40 kwestionariuszy, po wtorku powinno otworzyć się kolejne pięcdziesiąt.

Nie ukrywam, że są tam dane 'demograficzne' (wiek, miejsce zamieszkania, język(i) domowy/e), ale będą wykorzystane tylko 'naukowo'. Nie proszę o podanie danych kontaktowych, a uczestników identyfikuje po numerze przypisywanym automatycznie i po nicku (wybieranym samodzielnie, może być inny niż lobbowy :).

Test jest zestandaryzowany i sprawdzony (jest jedna drobna literówka), był już wykorzystywany w kilku badaniach. W stosunku do oryginału 'kosmetycznie' zamieniłam 'twardą' amerykańszczyznę na slownictwo częściej spotykane w podręcznikach używanych w Polsce.

Bardzo dziekuję za poświęcony czas!

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.