@Malagracjo, ten sprzedający ma ciekawe rzeczy, niestety, kontakt z nim jest , hm, niełatwy merytorycznie...
Na przykład teraz przed świętami podniósł ceny, ot tak - kiedy zapytałam czemu (miałam aukcję na oku), to dostałam odpowiedź, że pończochy są warte 120zł. A co ma piernik do wiatraka? Ja chciałam wiedzieć, czemu zmienił cenę wywoławczą już trwającej aukcji i pozostałe wystawił po wyższej, niż do tej pory... Jakoś nie mogłam się z nim porozumieć, a szkoda. Nie podaje też w opisach pełnej informacji o produktach, a po ostatniej odpowiedzi jakoś nie mam ochoty pytać dalej... I troszeczkę mnie osobiście razi styl jego aukcji, ale to już subiektywne, wiadomo. Opinie ma, szczerze mówiąc, różne, choć to nie świadczy o nim jakoś bardzo źle - tylko nieco niepokoi...
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.