Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Pończochy   Testy overknee z supermarketu

Testy overknee z supermarketu

Autor: ciociazlarada 13.12.10, 20:11
Nie jestem nawet w stanie powiedzieć, co to za marka, z ciekawości wzięłam paczkę wełnianych, generycznych (jakie piękne polskie słowo) zakolanówek w supermarkecie, przy okazji zakupów spożywczych. Skusił mnie piękny śliwkowy kolor i bardzo atrakcyjny, karbowany wzór.

Na oko 100 den, miłe w dotyku, wełniane. Okazały się bardzo długie, mam około 160 cm wzrostu, pasują mi jeansy długości 32, a te overknee sięgają mi po samą pupę. Nie wystają nawet spod bardzo krótkiej spódnicy. Manszeta jest średniej grubości i w ogóle się nie wbija. Mimo grubości dają się zapiąć do każdego pasa.

Jako gadżet sypialnianio-kusicielski byłby to oczywiście epic fail, niemniej wyglądają bardzo ładnie, są ciepłe i trwałe, nie odkształcają się podczas noszenia. Za tutejszy ekwiwalent 10 złotych są to naprawdę świetne pończochy:)
Polecam wypróbowanie, zawsze można zostać z wyższymi skarpetkami.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.