poszukuję pończoch kabaretek nie samej siateczki tylko jakby siateczka została nałożona na rajstopy. Często robię tak że zakładam tradycyjne pończochy kabaretki a na nie rajstopy (w tym samym kolorze) żeby mieć taki efekt, ale nie jest to dla mnie komfortowe rozwiązanie wolałabym takie pończochy samonośne. Może spotkałyście się z czymś takim? Może takie coś ma jakąś swoją indywidualna nazwę :)? Ja jakoś nie mogę znaleźć, owszem są różne pończochy samonośne we wzorki tylko akurat takiego jakbym chciała to nie ma :( może źle szukam, ale rajstop (od biedy mogłyby być :))o wzorze kabaretkowym też nie ma (oprócz rajstop z samej siateczki) Kiedyś lata temu miałam takie właśnie nie całkiem prześwitujące rajstopy o wzorze kabaretek ale nie przetrwały tej próby czasu :)
pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc :)
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.