Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   Pończochy   Chce kupić Pończochy z pasem dla żony

Chce kupić Pończochy z pasem dla żony

Autor: koroniarz122 08.02.12, 14:58
Witam wszystkie Panie,
Tak jak w temacie chciałbym zakupić pończochy wraz z pasem dla mojej małżonki.
Jestem o tyle w dobrej sytuacji, że przynajmniej nie muszę jej przekonywać, co do zasadności noszenia pończoch bo nosi te samonośne , chociaż moim zdaniem i tak ze zbyt rzadko.
Otóż trochę się zapoznałem z wpisami na forum ale szczerze przyznam,że sie w tym wszystkim gubie niestety.
Szanowna małżonka, nie miała w swojej kolekcjo owych pończoch do paska jak i samego paska.
Prosiłbym o radę, co mógłbym dla niej sprawić aby się nie zniechęciła, czuła się komfortowo i przede wszystkim nieskrępowana w związku w wystąpieniem takowej nigdy dotąd nie używanej bielizny.
Co do moich wymagań chciałbym aby raczej miało to w sobie znamiona erotyzmu tj. nie chciałbym aby był to wzór jak to niektóre Panie określają babciny.
Od czego zacząć?
Żona moja jest szczupłą osobą, waży ok 53 kg ze wzrostem 167 cm. Rozmiar buta to 38.
Nie wiem czy te dane będą przydatne ale mam najdzieję, że tak.
Proszę o fachową poradę, bo i mi zależy na tym aby zrobić jej niespodziankę i aby ten element garderoby zagościł u nas na dobre i przede wszystkim aby żona się nie zniechęciła w związku z ewentualnie źle dobranym pasem i pończochami.
Będę wdzięczny za wszelaką pomoc
Pozdrawiam
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.