Gazeta.pl   Forum   Sport   Piłka nożna   Piłka nożna - opinie   Woli grać w drugiej lidze ...

Komentarze do artykułu

Woli grać w drugiej lidze szwedzkiej niż w Lechu!

Gheorghe Andronic, reprezentant Mołdawii do lat 21 i strzelec jedynego gola w meczu z Polską we Wronkach, stwierdził w Publika TV, że odrzucił oferty gry w Lechu Poznań. Mołdawski rozgrywający zamienił IFK Varnamo na innego drugoligowca, Degerfors IF. - Proponowano mi tam wieloletnią umowę, a tu podpisałem kontrakt 1+1 [roczny z opcją przedłużenia o kolejny rok - przyp. red.]. Po dwunastu miesiącach mogę odejść. Nie chciałem podpisywać czteroletniej umowy. Co bym zrobił, gdybym nie zaadaptował się w drużynie? - opowiada Gheorghe Andronic, który odrzucił też długoletnią umowę z Oerebro, 12. zespołu szwedzkiej ekstraklasy.

Woli grać w drugiej lidze szwedzkiej niż w Lechu!

Autor: Gość: nygus4588 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.12, 00:02
sr... na lecha !!!!!!!!!Warta Gramy na DD 12 Warta Made In Wilda Styl Nadchodzi!!!!!!!!!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.