Dodaj do ulubionych

Gorzkie (spalone) mięso jak ratować???

16.12.12, 12:43
Kurde zasiedziałam się i przyszłam jak mięso na gulasz mi się spaliło za mocno... Co tera? Idzie to jakoś ocalić, zniwelować tą gorycz? Mięso tylko z jednej strony jst bardziej zbrązowione, czarne nie jest, ale gorzkie. POMOCI
--
http://s4.rimg.info/e87a8b9149ac6af4ff378db788340275.gif
Edytor zaawansowany
  • 16.12.12, 18:22
    obgotuj w zwykłej wodzie, ale cudów nie oczekuj.
    niestety uncertain
    --
    http://images44.fotosik.pl/266/58ea10722a7ca480m.jpg
  • 16.12.12, 21:36
    Można spróbować uratować dodając trochę miodu.
    --
    Park w barwach jesieni
    Zmęczyłam się czytaniem tongue_out
  • 17.12.12, 12:23
    Już uratowałam, cudu nie było jak Doral napisałaś big_grin Ale nie było złe, dodałam cukru i soku z cytryny, doprawiłam i chłop nawet nie poznał big_grin Tylko miejscami było "chrupiące" to mięsko tongue_out No i posmak goryczy został, ale tragedii nie było, młodej też smakowało big_grin
    --
    http://s4.rimg.info/e87a8b9149ac6af4ff378db788340275.gif
  • 17.12.12, 17:52
    jak zjedli i nie pluli po kątach, to git big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    --
    http://images44.fotosik.pl/266/58ea10722a7ca480m.jpg

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

Zapamiętaj mnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.