Re: Gorzkie (spalone) mięso jak ratować??? Dodaj do ulubionych


Już uratowałam, cudu nie było jak Doral napisałaś big_grin Ale nie było złe, dodałam cukru i soku z cytryny, doprawiłam i chłop nawet nie poznał big_grin Tylko miejscami było "chrupiące" to mięsko tongue_out No i posmak goryczy został, ale tragedii nie było, młodej też smakowało big_grin
--
http://s4.rimg.info/e87a8b9149ac6af4ff378db788340275.gif
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Okazje.info.pl

Bestsellery

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.