Mrożenie sosów Dodaj do ulubionych


Czy mrozicie sosy? Jakie one są po rozmrożeniu? Jakiś czas temu zrobiłam gołąbki i po rozmrożeniu sos był taki grudowaty, musiałam przy mieszaniu intensywnie go rozbijać trzepaczką. Nie wiem czy tak się zawsze robi czy ja coś zmaściłam? Rozmrażałam na szybko, w garnku na ogniu.
Pytam, bo jutro chcę narobić gołębi i się ciutkę boję czy ten sos znów taki nieudany będzie czy może coś zmienić przy produkcji albo późniejszym rozmrażaniu i będzie ok?
--
http://s4.rimg.info/e87a8b9149ac6af4ff378db788340275.gif
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.