Re: Mrożenie sosów Dodaj do ulubionych


No ja robię sos z wywaru po gołąbkach, tak mnie moja mać nauczyła dlatego sos jest obowiązkowy przy robieniu gołębi big_grin
A ten sos nie był za gęsty tylko po prostu miał same grudy, nie wiem jak to opisać, no nie rozpuścił się na ładne jedwabiste, płynne cuś, tylko był grudowaty. Jakbym zacierkę zrobiła do niego.
--
http://s4.rimg.info/e87a8b9149ac6af4ff378db788340275.gif
Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.