Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   Polonia Bez Cenzury   wcielo

wcielo

Autor: warcholski 10.01.11, 13:18

ile jeszcze wody polynie w Wisle
warcholski 10.01.11, 11:57 Odpowiedz zanim wyjdziecie z peerelu?

cytat:

trzeba pamiętać, że policjanci mogą wylegitymować nas także na ulicy. – Funkcjonariusze mają prawo legitymować każdą napotkaną w czasie pełnionej służby osobę. Wystarczy, że w pobliżu popełniono przestępstwo, a funkcjonariusz uzna, iż wyglądamy podejrzanie albo jesteśmy podobni do osoby zaginionej – dodaje Wlazłowska.

www.zw.com.pl/artykul/553428_Kosztowne-czekanie-na-dowod-z-chipem.html
--
Adaś mowi: Zwyciezyla bulbiasta dupomokracja bo ciesza sie
Jaruzelski i Kiszczak, Urban, Łukaszenka i Putin..."I coz to bydlo sobie wyobraza, ze dla nich zmienilismy ustroj"

pelna wersja 3.5 min
www.youtube.com/watch?v=V9nTMs6QeUs
Re: ile jeszcze wody polynie w Wisle
ratpoles_tamer 10.01.11, 12:00 Odpowiedz No wiesz, teraz policja bierze tylko przykład z amerykańskiej, he, he
warcholski 10.01.11, 12:25 Odpowiedz ratpoles_tamer napisał:

> No wiesz, teraz policja bierze tylko przykład z amerykańskiej, he, he

wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/315977,bili-po-twarzy-glowie-kopali-zatrzymanych-na-sluzbie.html
--
Jaruzelski i Kiszczak, Urban, Łukaszenka i Putin..."I coz to bydlo sobie wyobraza, ze dla nich zmienilismy ustroj"

pelna wersja 3.5 min
ratpoles_tamer 10.01.11, 12:38 Odpowiedz No przecie pisałem już,że chłopaki uczą się demokracji od kolegów po fachu zza oceanu.
Czytać nie potrafisz, czy ze zrozumieniem masz problemy?

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/281669,USA-Polka-brutalnie-pobita-przez-policje
wiadomosci.onet.pl/cnn/usa-kamera-nagrala-brutalna-interwencje-policji,1,3708177,wiadomosc.html
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,6331714,Waszyngtonski_szeryf_oskarzony_o_brutalne_pobicie.html
www.joemonster.org/filmy/17278/_Pierwsza_pomoc_w_wykonaniu_amerykanskiej_policji

Zwłaszcza ostatni link serdecznie polecam !

Buahahahahahahaha
Wirus, jesteś głupszy, niż najbardziej liberalne ustawy przewidują.

yapo2 10.01.11, 12:09 Odpowiedz masz racje, musisz uwazac bo moga ci wlac guma jak wyjdziesz z igloo.
warcholski 10.01.11, 12:15 Odpowiedz
skoro mnie nie ma w tym zacofanym kriku od cwierc wieku pewnie uwazany jestem za zaginiona osobe, co oczywiscie wcale nie przeszkadza waszym urzednikom odbierac dodatkowe dotacje z Unii (liczy sie ilosc ob. w PL), ale grozba ze mylycja wam wpyrdoli za brak dokumentow albo na dwa lata odsiadki grozi wam szcurom tajmersom

--

pelna wersja 3.5 min
www.youtube.com/watch?v=V9nTMs6QeUs
podobny czy nie podobny?
warcholski 10.01.11, 12:30 Odpowiedz
co bedzie jak gajowego wylegitymuja, za brak zarostu pod nosem?

deser.pl/deser/1,97052,8924750,Zagadka__Kto_to_jest__Tak__to_Bronislaw_Komorowski.html

ratpoles_tamer 10.01.11, 12:43 Odpowiedz No to napisz tu szybko warchoł które to unijne dotacje zależą od liczby mieszkańców?
No które ?
Bom ciekaw gdyż takowych nie znam.
warcholski 10.01.11, 12:46 Odpowiedz po piersze musisz byc przy korycie i zapuscic wasa

ratpoles_tamer 10.01.11, 12:51 Odpowiedz warcholski napisał:

> po piersze musisz byc przy korycie i zapuscic wasa

Czyli pojęcia o dotacjach nie masz, he, he
Tak myślałem. W końcu największe głupole powyjeżdżały stąd.
Widzę, że niefortunnie to pytanie tobie zadałem, bo ośmieszyłeś się teraz na całym forum.
Tak jak policja z USraela, he, he
warcholski 10.01.11, 13:11 Odpowiedz bardzo mnie przykro ze zlozyles o przydzial na nowy traktor i nie dotales to nie moja wina...

„Każdy kraj, w tym także Polska, każdego roku otrzymuje miliony euro na różne inwestycje...”
Powiedzmy rozdzielane administracyjnie na autostrady, ktorych nie ma ..dalej ..na rolnikow, na rozpoczecie dzialalnosci gospodarczej, na dysfunkcyjnych...w efekcie na korupcje
www.euro-capital.pl/

Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.