Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Społeczeństwo   Duch Dnia Dzisiejszego   Skutki rozpasanego z...

Skutki rozpasanego zezwierzęcenia

Autor: tojajurek 01.02.12, 11:58
Proszę ten post czytać powoli, bo ja piszę pomału jednym palcem prawej reki. A jednym palcem niewiele można zdziałać, co najwyżej podłubać w nosie, gdzie zresztą i tak dwa palce na raz się nie mieszczą (na ogół). A wszystko przez to nadmierne zezwierzęcenie, skutkiem którego chciałem na hacjendzie zapewnić sikorom zaopatrzenie w słoninkę, bardzo w mróz pożądaną. No to ja żem te słoninę rżnął na polu zgrabiałymy rencamy, aż do przerżnięcia łapy, na czele z ważnym dla każdego kierowcy środkowym palcem. Nawet żem nie poczuł, aż tu cosik czerwone mi na buty sika. No to ja do śniegu dziewiczego żem łapę wepchał, aliści po krótkiej chwili miałem nieodparte skojarzenie z finałową sceną filmu Hideo Gosha "Honor samuraja", gdzie dwóch głównych wojowników sieka się japońskimi katanami na plasterki, brodząc po pas w ogromnym polu dziewiczego śniegu. Bardzo to miła dla Polaka scena, bo wszystko biało-czerwone, a i honor z poświęceniem mieczem był bronion.
No to w końcu przyszło mi pocwałować japońskim samochodzikiem do przychodni, gdzie po nieudanych próbach zemglenia i zaprzysiężeniu, że przedtem nóż był użyty wyłącznie wobec świni, zawiązali mi łapę w białe giezło i wypchli do domu. No i teraz siedzę i kombinuję jak tu sięgnąć do lewej kieszeni, gdzie akurat została resztka gotówki.
Uff, ale to się wolno pisze!
A co Wam się udało sobie samemu urżnąć?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.