Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Kujawsko-pomorskie   Toruń   Sport w Toruniu   Koszykarze...

Komentarze do artykułu

Koszykarze protestują! Powtórka meczu z AZS?

Polski Cukier/ SIDEn w kłopotach. I-ligowy zespół jest coraz dalej od fazy play-off. W sobotę przegrał z AZS Kutno po jednym z najbardziej kuriozalnych meczów w historii toruńskiej koszykówki. I to z kilku powodów.

Koszykarze protestują! Powtórka meczu z AZS?

Autor: Gość: AZS_FAN IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.12, 22:46
a wystarczyło celniej rzucać osobiste... jak zwykle szuka się przyczyny porażki nie tam gdzie trzeba... ok, wiem, że taka podmiana zawodnika rzucającego osobiste to skandal ale trzeba się troszkę głębiej zastanowić dlaczego przegraliśmy? Czy tylko z tych powodów, które przytoczył redaktor? Nie jestem trenerem i nie chcę się wymądrzać ale dziwi mnie dlaczego kluczowi zawodnicy z Kutna grając z 4 przewinieniami dogrywają mecz do końca? (dopiero w dogrywce spadł jeden czy też dwóch). Mamy zawodników, którzy potrafią grać 1na1 i na pewno można było się pokusić żeby ich wyeliminować znaczenie wcześniej. No i te osobiste... koszmar... który niestety powraca....
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.