Gazeta.pl   Forum   Sport   Sporty motorowe   Rajdy, wyścigi, F1   Znow jak ruszy tak dojedz...

Komentarze do artykułu

F1. Kubica: jestem pewien, że w Kanadzie osiągniemy dobry wynik

Robert Kubica Grand Prix Turcji ukończył na szóstym miejscu. Kolejne wywalczone punkty zawdzięcza m.in. bolidowi, który nie przysparza mu ostatnio żadnych problemów. - To był dobry wyścig, podobała mi się jazda samochodem. Mieliśmy trochę problemów z równowagą bolidu na treningach, ale podczas wyścigu już lepiej go czułem - powiedział polski kierowca. Relacja z Grand Prix Kanady w niedzielę Zczuba i na żywo na Sport.pl

Znow jak ruszy tak dojedzie

Autor: dabljuzi 07.06.10, 22:37
bez zadnej walki, zadnego wyprzedzenia.
Znow oszczedzanie opon, wyimaginowany problem z balansem i inne pierdoly, ktore Kubica posciska w kazdym wyscigu!

Ile trzeba czekac, zeby zobaczyc go jak walczy, jak naciska przeciwnika, o wyprzedzaniu nie ma co mowic, bo to czArna magia dla Roberta
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.