Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Artyści do ministra kultury: Nie cenzur...

Komentarze do artykułu

Artyści do ministra kultury: Nie cenzurujmy filmu o Amwayu

- Sprawa ocenzurowania filmu "Witajcie w życiu" kładzie się cieniem na polskiej demokracji - napisali artyści z inicjatywy Indeks 73 w liście otwartym skierowanym m.in. do ministra kultury Bogdana Zdrojewskiego. Ich zdaniem doszło do złamania konstytucji.

Artyści do ministra kultury: Nie cenzurujmy fil...

Autor: bronskow 14.10.09, 13:06
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Dederko mówi, że to dument.A jeśli tak, to nie ma prawa kłamać ,a KŁAMIE!!!Jestem od kilkunastu lat klientem towarów amwayowskich, uczestniczyłem w różnych seminariach i nikt nigdy do niczego mnie nie zmuszał, mózgu nie prał, towarów mi nie wciskał.Kupuję to, co chcę i kiedy chcę np. przez internet.Od 1993 roku Amway nie oszukał mnie nawet na grosz,powiem więcej,daje mi coś czego nigdy żadna sieć sklepów nie da-100% GWARANCJĘ SATYSFAKCJI NA KAŻDY PRODUKT.!!!Mając do wyboru produkty sprzedawane przez sklepy, samy, supersamy czy Galerie handlowe, zawsze wybiorę produkty Amwaya!!! zawsze.I nie pytajcie dlaczego, bo możecie tylko się ośmieszyć.Amway ma najlepszy system wynagradzania za obrót towarowy, na tym systemie wiele tysięcy ludzi tylko zyskuje w przeciwieństwie, do handlu tradycyjnego, który coraz bardziej obawia się Stowarzyszenia Sprzedaży Bezpośredniej, któremy to lideruje właśnie Amway.Handel tradycujny to wyzysk i ludzi tam pracujących i okradanie klientów paskarskimi narzutami.Tenże handel działa tylko w jedną stronę ,dla siebie ,jego bossów.Natomiast sprzedaż bezpośrednia i system ekonomiczny opracowany przez Amwaya przy współpracy jego dystrybutorów tak w kraju jak i na całym świecie nie ma sobie równych ani co do jakości i efektywności ani też etyki, która stawia przed dystrybutorami wysokie wymagania.A wystarczyło wziąśc dokumenty, pójść do adresata i...opisać prawdę.Tylko tyle!.Ale co tam ten fakt dla pana Dederki, najważniejsze dla niego to zaistnieć i nic to ,że za sprawą kłamstwa i manipulacji.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.