Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Uczciwość w wydaniu Jacka Kurskiego

Komentarze do artykułu

Kurski: "Jest stałe zlecenie na mnie"

Jacek Kurski uważa, że " jest jakiś rodzaj stałego zlecenia" na niego. - Nasiliło się to szczególnie za rządów Platformy - mówi w wywiadzie dla "Wprost Light". Dokładnie rok temu, eurodeputowany PiS mówił w mediach, że PO szykuje jakąś aferę na Pomorzu z jego udziałem.

Uczciwość w wydaniu Jacka Kurskiego

Autor: dan3iger 15.10.09, 16:55
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Policjanci zatrzymali go na ul. Sielskiej. Przekroczył prędkość o 39 km. Za to wykroczenie "zwykłym" kierowcom grozi 200-300 zł mandatu i 6 pkt karnych. Europoseł ani nie zapłacił, ani nie dostał punktów karnych. - Bo powołał się na immunitet europejski - mówi Izabela Niedźwiedzka z Komendy Wojewódzkiej Policji w Olsztynie. Policjanci mogli go tylko pouczyć, aby w przyszłości poruszał się z dozwoloną prędkością.

Jacek Kurski: /.../ Nigdy nie odmawiam płacenia mandatów. Zawsze przyjmuję mandaty od policji. /.../ Trzeba płacić mandaty. Politycy powinni płacić mandaty. Immunitet nie powinien dotyczyć mandatów.

Konrad Piasecki: I nie powinno się przekraczać prędkości.

Jacek Kurski: Ja płacę mandaty, bo jesteśmy równi wobec prawa.

Konrad Piasecki: Niech pan przyrzeknie, że nie będzie przekraczać prędkości.

Jacek Kurski: Tego obiecać nie mogę.

http://www.rmf.fm/fakty,163361,Jacek,Kurski,Postawienie,Tuska,przed,Trybunalem,to,realizacja,jego,scenariusza.html
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-214
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.