Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Przestań pieprzyć

Komentarze do artykułu

Dwa lata więzienia za celowanie w samoloty laserem

Mieszkaniec Kalifornii został skazany na 2,5 roku więzienia za celowanie kieszonkowym laserem w nadlatujące samoloty. 37-latek tą niepozorną zabawką oślepił na kilkanaście cennych sekund jednego z pilotów pasażerskiego boeinga.

Re: Przestań pieprzyć

Autor: shego 03.11.09, 21:22
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Powiesz mi cos czego nie wiem geniuszu?
Dlaczego USA jest najszybciej rozwijajacym sie najpotezniejszy panstwem na swiecie? Odpowiedz lezy w historii Stanów w XX wieku. Myslalem ze juz dziecko w podstawówce powinno znac historie Polski, ty zadajac pytanie "o powiedz mi Mistrzu dlaczego to USA jest mocarstwem a nie Polska" chyba w ogole nigdy nie byles w szkole... To sie budowalo przez dziesieciolecia, akurat w przypadku Polski sytuacje zmienilo 1 wydarzenie, ale USA to inna bajka.
Poza tym ogłupionym spoleczenstwem da sie latwiej manipulowac co oznacza wieksza swobode w białym domu:D Amerykanie to debile i tylko pewien procent stanowi potęge panstwa. To tak jak z tą statystyką że 90% panstwa posiada 10% majatku panstwa a 10% posiada 90% :D
Polska to wieś, jak Słowacja, Słowenia, Litwa i inne europejskie farmy. Nie odkryles ameryki
Mam nadzieje ze zartowales i naprawde nie myslisz ze to jakim jest mocarstwem USA jest obecnie zawdziecza bandzie idiotow z frytkami, uchodzcom i slumsiarzom.
BTW ja mialem podobna sytuacje miesiac temu, tez kolezanka, tez wezwana do tablicy tylko że Włoch pokazac nie potrafila:P No coz
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.