Gazeta.pl   Forum   Aktualności i Media   Wiadomości   Re: Kara 3,5 roku więzienia za zagłodze...

Komentarze do artykułu

Kara 3,5 roku więzienia za zagłodzenie matki

Karę 3,5 roku więzienia wymierzył we wtorek sąd włocławiance, która doprowadziła do skrajnego wycieńczenia i śmierci swoją 74-letnią matkę. Zmarła pół roku temu Daniela S. w chwili śmierci ważyła zaledwie 26 kilogramów.

Re: Kara 3,5 roku więzienia za zagłodzenie matki

Autor: kaianka 03.11.09, 18:50
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
ok. każde narodziny są wstępem do śmierci. ok. czasem śmierć jest lepsza (nie leprza - ok, dysgrafia) od życia w cierpieniu. ale...
exitek: nie ZDECHNIESZ. Umrzesz. Jesteś CZŁOWIEKIEM - choćby nie wiem jak bezradnym, ale jednak. Umrzesz tak jak żyłeś, godnie - lub nie. Nie ważne czy wierzysz w "coś poza śmiercią" - ważne JAK żyjesz.Taki będzie twój koniec. Nie jest istotne, czy ktoś cię będzie pamiętał, zrób coś ważnego - to ktoś zapamięta, albo nie. To nie jest najważniejsze!!! . Nie chcesz - nie zrobisz - popadniesz w zapomnienie. To nie jest ważne. Ważne jest to co TY czujesz, robisz, jak żyjesz. Ważne dla Ciebie. Więc i dla świata, chociaż nie wytłumaczę Ci jak...
Opiekowałam się moim Ojcem umierającym na Alzheimera (3lata)
Teraz opiekuję się moją Matką. Ona umiera - nie wiadomo, czy to będą lata czy miesiące. Chcę wytrwać. Zostawiłam całą moją karierę, ambicje...
Mój Ojciec 3 dni przed śmiercią powiedział:
(to medycznie niemożliwe-zajęło mu to 20 minut...) - "bo... ty...jesteś...kochana...
warto było:))))))
a 100 lat olej, może wcześniej świat szlag trafi?? Jest TU i TERAZ. Więc nie lej nienawiści, tylko ŻYJ!! I zasłuż sobie, żeby Cię pamiętali za 100 lat, jeśli tego własnie chcesz!!!!!!
sija
k.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.